Lidhu me ne
interviste me woody allen interviste me woody allen

Të famshëm

Intervistë me Woody Allen: “E gjitha është tragjike”

 -Z. Allen, vërtetë mendoni se lumturia në jetë është e pamundur? Ky është këndvështrimi im dhe gjithmonë ka qenë këndvështrimi...

More Posts