Lidhu me ne

Privatësia

Politika e privatësisë

Nëse keni nevojë për ndonjë informacion më shumë ose keni ndonjë pyetje në lidhje me politikën tonë të privatësisë, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni me email.

loveinalbania.al ne e konsiderojmë privatësinë e vizitorëve tanë të jenë jashtëzakonisht të rëndësishëm. Ky dokument i politikës së privatësisë përshkruan në detaje llojet e të dhënave personale të mbledhura dhe të regjistruara nga loveinalbania.al dhe si e përdorim atë.

Regjistri i dosjeve

Ashtu si shumë faqe të tjera të internetit, loveinalbania.com bën përdorimin e dosjeve të regjistrit. Këto skedarë thjesht i regjistrojnë vizitorët në faqe – zakonisht një procedurë standarde për kompanitë e pritjes dhe një pjesë të analitikës së shërbimeve të hosting. Informacioni brenda skedarëve të regjistrit përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Internet Service Provider (ISP), datën / orën, faqet referuese / dalëse dhe ndoshta numrin e klikimeve. Ky informacion përdoret për të analizuar trendet, për të administruar vendin, për të ndjekur lëvizjen e përdoruesve rreth faqes dhe për të mbledhur informacionin demografik. IP adresat, dhe informacione të tjera të tilla nuk janë të lidhura me ndonjë informacion që është personalisht i identifikueshëm.

Cookies dhe Web-beacons

loveinalbania.al përdor cookies për të ruajtur informacionin rreth preferencave të vizitorëve, për të regjistruar informacione specifike për përdoruesit në cilat faqe viziton ose viziton vizitorët e faqes dhe për të personalizuar ose rregulloi përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve ose informacione të tjera që vizitori Dërgon nëpërmjet shfletuesit të tyre.

DoubleClick DART Cookie
→ Google, si një shitës i palës së tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në loveinalbania.com.
→ Përdorimi i Google nga cookie DART mundëson që të shërbejë reklama tek vizitorët e faqes sonë bazuar në vizitën e tyre në loveinalbania.com dhe në faqet e tjera në internet.
→ Përdoruesit mund të zgjedhin nga përdorimi i cookit DART duke vizituar politikat e privatësisë së rrjetit të reklamave dhe të përmbajtjes në URL në vijim – http://www.google.com/privacy_ads.html

Partnerët tanë të reklamimitDisa nga partnerët tanë të reklamimit mund të përdorin cookies dhe beacons web në faqen tonë. Partnerët tanë të reklamave përfshijnë …….

Google
Ndërsa secili prej këtyre partnerëve të reklamave ka Politikën e tyre të Privatësisë për faqen e tyre, një burim i azhurnuar dhe i lidhur me hyperlink është ruajtur këtu: Politikat e Privatësisë.

Ju mund të konsultoheni me këtë listë për të gjetur politikën e privatësisë për secilin nga partnerët e reklamave të loveinalbania.com.

Këta palë të treta ose rrjete reklamash përdorin teknologjinë në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në loveinalbania.al dhe të cilat dërgohen direkt në shfletuesin tënd. Ata automatikisht marrin adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Teknologjitë e tjera (të tilla si cookies, JavaScript ose Web Beacons) gjithashtu mund të përdoren nga rrjetet e reklamave të palëve të treta të faqes sonë për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqen.
loveinalbania.al nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookies që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palës së tretë
Ju duhet të konsultoheni me politikat përkatëse të privatësisë të këtyre serverëve ad-palësh për palët e treta për më shumë informacion të detajuar mbi praktikat e tyre, si dhe për udhëzime se si të zgjedhni disa praktika të caktuara. Politika e privatësisë së loveinalbania.com nuk vlen për të, dhe ne nuk mund t’i kontrollojmë aktivitetet e reklamuesve ose faqeve të tjera të internetit. Ju mund të gjeni një listë gjithëpërfshirëse të këtyre politikave të privatësisë dhe lidhjeve të tyre këtu: Lidhjet e Politikave të Privatësisë.
Nëse dëshironi të çaktivizoni cookie-t, mund ta bëni këtë përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Informata më të hollësishme rreth menaxhimit të cookieve me shfletues të veçantë web mund të gjenden në faqet e internetit të shfletuesve. Cilat janë cookies?

Informacione të Fëmijëve
Ne besojmë se është e rëndësishme të sigurohet mbrojtje shtesë për fëmijët në internet. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët që të kalojnë kohë online me fëmijët e tyre për të vëzhguar, marrë pjesë dhe / ose monitoruar dhe udhëzuar aktivitetin e tyre online. Loveinalbania.al nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personalisht të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeçare. Nëse një prind ose kujdestar beson se loveinalbania.al ka në bazën e të dhënave të dhënat personale të identifikueshme të një fëmije nën moshën 13 vjeç, ju lutemi na kontaktoni Menjëherë (duke përdorur kontaktin në paragrafin e parë) dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona më të mira për të hequr informacionin e menjëhershëm nga të dhënat tona.

Politika e privatësisë në internet
Kjo politikë e privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit dhe për informacionin e përbashkët dhe / ose të mbledhur atje. Kjo politikë nuk zbatohet për çdo informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të ndryshme nga kjo faqe interneti.

Pëlqim
Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pëlqeni politikën tonë të privatësisë dhe pajtohuni me kushtet e saj.

Politika e privatësisë u përditësua më: E shtunë, 26 gusht 2018.
Duhet të përditësohemi, ndryshojmë ose bëjmë ndonjë ndryshim në politikën tonë të privatësisë, këto ndryshime do të postohen këtu.

© loveinalbania.al